Νίκες για τις Παγκορασίδες μας !!!

15301251_1339465629419493_182581249_n

Δύο νίκες πέτυχαν σήμερα οι Παγκορασίδες μας 1 και 2 επί Μελισσιακού και Κολλεγίου Αθηνών αντίστοιχα.

Οι Παγκορασίδες 1 επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων δείχνοντας πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και πως μπορούν καταρχάς να παίξουν καλύτερο βόλεϊ και στη συνέχεια να πάρουν και περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Κάτι που περιμένουμε αργά ή γρήγορα να συμβεί.

Οι Παγκορασίδες 2 παρέμειναν αήττητες στο πρωτάθλημα τους  παίζοντας όσο χρειαζόταν  για να έχουν μία εύκολη επικράτηση.

Περιμένουμε από τα παιδιά μας να γίνονται καλύτερα και να εξελίσσονται τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέματα συμπεριφοράς σχετικά με το παιχνίδι και τη διαχείριση του τόσο όταν αγωνίζονται όσο και όταν είναι στον πάγκο. Καταλαβαίνουμε πως πολλά από αυτά τα παιδιά είναι στο ξεκίνημά  τους αλλά  πρέπει  σιγά σιγά να γίνεται κατανοητή η έννοια  και  οι  κανόνες  ενός  ομαδικού  παιχνιδιού.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΛΙΣΣΙΑΚΟΣ  ΑΟ  3-0 (25-23, 25-12, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Νίκου, Καυκιά, Σλάβοβα, Τσόκου, Σωτηροπούλου, Μωχάμεντ, Μαντσελάρε Ν., Σούρδα, Μαντσελάρε Χ., Σάντ.

ΣΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μυλωνά): Λάτος, Κουτάκου, Μακρυγιάννη, Δόγανη, Τσάβο, Ντούνα, Δανιηλίδου, Χίντρι, Ρομπότση, Κουτσογάκη.

Share this Post