Κατάθεση ψυχής και 3-1 τους Νέους Βύρωνα οι Γυναίκες μας !!!

31128654196_75246f74d0_k

Τι κι αν η ομάδα μας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο έχοντας  ήδη μία ήττα από τους Νέους Βύρωνα με μεγάλες πιθανότητες  να τους συναντήσει στα play off. Τι κι αν αναγκάστηκε να παίξει με σχήμα ανάγκης αφού μετά τον τραυματισμό της Κατρή ήρθε και αυτός της Χατζηνικολάου περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές.

Τα κορίτσια μας έδειξαν για άλλη μια φορά γιατί πρωταγωνιστούν τόσα χρόνια καταθέτοντας την ψυχή τους γήπεδο και παίζοντας η καθεμία λίγο παραπάνω ώστε να καλύψουν και το κενό των απουσιών. Κατάφεραν έτσι να πάρουν το πιο σημαντικό  τρίποντο μέχρι αυτή τη στιγμή ισοφαρίζοντας τις νίκες απέναντι στους Νέους και μένοντας με ίσους όρους με όλους στο παιχνίδι των play off.

Εντυπωσιακές οι ανατροπές από τις κοπέλες  μας που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ  με μεγάλες διαφορές είχαν τις λύσεις, ώστε να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα και στο τέλος να επικρατούν. Εντυπωσιακή και η βοήθεια του κόσμου μας που βρέθηκε στο Γουδή για να ενισχύσει την προσπάθεια της  ομάδας  μας.

Συγχαρητήρια σε όλους  για  τη  νίκη. Δουλειά τώρα για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-1 (25-17, 21-25, 25-23, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλείου, Μυλωνά, Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Αργυριάδου, Αντωνίου, Κουσαθανά (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Μουρούτη, Κατρή, Κουκοράβα, Κασαπίδη, Σφυρή.

Share this Post