Ήττα για τις Γυναίκες μας στα Μελίσσια και όλα θα κριθούν στο Γουδή.

TEAM

 

Δεν κατάφεραν να καθαρίσουν τη σειρά οι Γυναίκες μας στο  χθεσινοβραδινό τους παιχνίδι  στα Μελίσσια και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί μετά το Πάσχα στο γήπεδο μας. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε απροετοίμαστη για ένα τέτοιο παιχνίδι και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον πολύ καλό Φοίβο. Το παιχνίδι πήγαινε στην κόντρα μέχρι τα τελειώματα των σετ όπου εκεί ο πιο αποφασιστικός και αυτός που έδειχνε να το θέλει περισσότερο έπαιρνε τους πόντους που έχουν σημασία. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτός ήταν ο αντίπαλος μας. Για άλλη μια φορά η ομάδα μας έδειξε ότι δεν μπορεί να σηκώσει την ταμπέλα του “φαβορί” οπότε ας καταλάβουμε όλοι πως “φαβορί” δεν είμαστε. Είμαστε το 5ο με 6ο καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση έχοντας ήδη κάνει μια μικρή υπέρβαση και παίζοντας σε κάθε παιχνίδι “στα κόκκινα”. Και με οτιδήποτε λιγότερο από κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και  με καθαρό μυαλό  δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα περισσότερο. Κεφάλια μέσα λοιπόν, δουλειά στο γήπεδο ώστε ότι γίνει από δω και πέρα να είναι με ψηλά το κεφάλι και εξαντλώντας κάθε πιθανότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίβου με την οποία θα τα ξαναπούμε. Καλό Πάσχα στη δική μας ομάδα … στο γήπεδο.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-20, 25-21, 26-24)

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ” Ο ΦΟΙΒΟΣ (Αμαριανάκης): Νταλ, Θανοπούλου, Μαγγέλ, Λέκου, Σκλάβαινα, Τατούλη, Καραγρηγορίου (λίμπερο), Καραντάνη, Σκανδάλη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου) : Αργυριάδου, Βασιλείου, Μυλωνά, Καλιαφεντάκη, Αντωνίου, Κατρή, Κουσαθανά (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παπαδάκη, Κουκοράβα, Μουρούτη, Κασαπίδη, Σφυρή, Χατζηνικολάου.

Share this Post