3-0 του Νέους και ξανά στη δεύτερη θέση οι Γυναίκες μας !!!

26770975608_8f6cd09ac7_z

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο  και μάλιστα χωρίς  απώλεια σετ  κατάφεραν να πάρουν χθες οι Γυναίκες μας επί των Νέων Βύρωνος  αυτή τη φορά. Η ομάδα μας αν και δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά της και σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, έκανε τα απαραίτητα για να κερδίσει και να βρεθεί εκ νέου στη δεύτερη θέση αφού υπερέχει στην ισοβαθμία με τους Ίωνες. Περιμένουμε καλύτερη αντίδραση από τις αθλήτριες μας ιδιαίτερα όταν τα πράγματα στραβώνουν και μεγαλύτερη υπομονή και ηρεμία στο παιχνίδι τους. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη απέναντι σε μία πάντα ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζουμε σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στα τέσσερα ματς που απομένουν ώστε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (18-25, 20-25, 24-26)

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Χόνδρος): Ντούρου, Σερόλη, Χατζηαγγελή, Μπαλογιάννη, Ακριτίδου, Στεργίου, Μέρα (λίμπερο), Μαγκαβέτσου, Δημαράτου, Χατζηαγγελή Στ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλείου, Κατραμάδου, Καλιαφεντάκη, Βασιλακοπούλου, Βασιλειάδη, Κατρή, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παπαμιχαήλ, Αργυριάδη, Χατζηνικολάου, Αντωνίου, Βουτσαρά.

 

Share this Post