3-0 τον Τυφώνα και 3Χ3 για τις Γυναίκες μας !!!

43805578860_0756375e5f_z

 

Με το τρίτο τους τρίποντο σε ισάριθμους αγώνες συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Γυναίκες μας, επικρατώντας του Τυφώνα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή  δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο το σερβίς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό  της. Το ζητούμενο ήταν η διάρκεια στην καλή απόδοση κάτι και που έγινε τελειώνοντας το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Τυφώνα με ευχές να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του. Ας μην ξεχνάμε ότι ο προπονητής του Γιάννης  Μακρόπουλος είναι γέννημα – θρέμα αμπελοκηπιώτης και  πολύ καλός φίλος και η παίκτρια του Αντιγόνη Παπαμιχαήλ ενεργό μέλος της ομάδας μας  με μεγάλη προσφορά  από το ξεκίνημα της μέχρι  και πέρυσι.

Επόμενο ματς για τις κοπέλες μας τη Δευτέρα που μας έρχεται (5/11) με το επίσης αήττητο ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ εκτός έδρας. Όλοι στο γήπεδο του ΠΑΚ λοιπόν!!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΤΥΦΩΝ 3-0 (25-15, 25-15, 25-16)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Τσιγαρίδα, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Αντωνίου, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Κουκοράβα, Αργυριάδη, Παναγοπούλου, Μίλε, Κετρόι (λίμπερο).

ΑΣ ΤΥΦΩΝ (Μακρόπουλος): Παπαμιχαήλ, Βλατάκη, Συκιώτη, Γκιόρε, Κέζου, Χαμαλίδου, Μιχαηλίδη (λίμπερο), Νικολακοπούλου (λίμπερο), Γραμμένου, Τσιμπλοστεφανάκη.

Share this Post