Ήττα από τοv Φοίβο για τις Γυναίκες μας !!

Τη δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν χθες οι Γυναίκες μας από τον ΣΦΑ Μελισσίων με 3-2 σετ. Η ομάδα μας έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό με πάρα πολλά λάθη στο παιχνίδι της και παρ’ ότι έδειξε χαρακτήρα στο τέταρτο σετ επιστρέφοντας μετά από τα δύο χειρότερα φετινά της σετ, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από ένα γήπεδο που παραδοσιακά τη δυσκολεύει. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε το ρεπό μας και ακολουθούν τα παιχνίδια με Τυφώνα και ΠΑΚ Χαλανδρίου για τα οποία θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Και κάτι ακόμα επειδή τελευταία όλο και περισσότεροι ρωτάνε αν  θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Μάλλον φαίνεται περίεργο το να επιθυμείς να ανέβεις κατηγορία χωρίς να πληρώνεις αθλήτριες και χωρίς να τάζεις ή να χρωστάς. Δεν είναι λοιπόν ο αυτοσκοπός μας η άνοδος αλλά εννοείται πως θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία και πως έχουμε τον τρόπο να σταθούμε και στην επόμενη.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:-

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” 2-3 (26-24, 16-25, 15-25, 25-20, 12-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Τσιγαρίδα, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παναγοπούλου, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Αργυριάδη, Μίλε, Σωτηροπούλου, Κετρόι (λίμπερο).

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  “Ο ΦΟΙΒΟΣ” (Αμαριανάκης): Μέγγου, Σπηλιωτοπούλου, Αυγοκλούρη, Σκανδάλη Κ., Θανοπούλου, Γεωργακοπούλου, Καραγρηγορίου (λίμπερο), Καραντάνη, Σκανδάλη Φ., Διαμαντίδη.

Share this Post