Πρώτη νίκη για τις Παγκορασίδες μας !!! Τα αποτελέσματα των υποδομών μας !!!

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν πριν  από λίγο οι παγκορασίδες μας επικρατώντας της Ένωσης Βύρωνα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας όπως και είχαμε πει βελτιώνεται συνεχώς αν και οι θέσεις που αγωνίζονται τα παιδιά αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού είναι καινούργιος για τις περισσότερες. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας που δείχνουν ότι και η επόμενη φουρνιά κορασίδων μας θα πρωταγωνιστήσει.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 3-0 (25-19, 25-10, 25-23)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λουκογεωργάκη, Ματσελάρι Ν., Μωχάμεντ, Ματσελάρι Χ., Κανελλοπούλου, Σαρίτα, Αναγωνστέλλου Κ. (λίμπερο), Αναγνωστέλλου Μ., Καναβούρα, Πέρλεσι, Τζαφέρη, Αλή (λίμπερο).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Οι κορασίδες μας  αφού έπαιξαν τα δύο χειρότερα φετινά τους σετ αποφάσισαν να βγάλουν την πραγματική τους εικόνα στο παιχνίδι. Μετά από μεγάλη προσπάθεια γύρισαν το 0-2 εις βάρος τους αλλά  δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή  γνωρίζοντας την ήττα με 15-13 στο tie-break από την  πολύ καλή ομάδα  των Σπάτων  “Γαία”. Πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες για τον κοντά στις τρεις ώρες αγώνα που έπαιξαν με αρκετές όμορφες φάσεις.

ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ “ΓΑΙΑ” – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-20, 25-18, 26-28, 25-27, 15-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σωτηροπούλου, Καυκιά, Νίκου, Σούρδα, Κουτσογάκη, Γλυνού, Μωχάμεντ (λίμπερο), Τζαφάι (λίμπερο), Δόγανη, Μαντσελάρι Χ., Κουτάκου, Λάτος, Λουκογεωργάκη, Ματσελάρι Ν.

ΠΑΙΔΕΣ

Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες μας απέναντι στο Κολλέγιο Αθηνών γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Καλή συνέχεια στα παιδιά μας!

ΣΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  3-0 (18-25, 11-25, 15-25).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μυλωνά): Ρωμανάς,  Τσελίκης, Ραμίρεζ, Περάι, Γκαρσία, Μεγάλης, Θέμελης, Ραφαηλίδης, Νολάσκο, Χαλδούπης.

 

Στη φωτό η ομάδα μας των Κορασίδων στο πνεύμα των ημερών !!!

 

Share this Post