Νίκη επί της Μαγκουφάνας και φύγαμε για Play Off !!!

 

Σε ένα παιχνίδι που αν και ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αγωνιστικά μόνο αδιάφορο δεν ήταν, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να κλείσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Και οι δύο ομάδες έπιασαν κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση με τα κορίτσια μας να ανατρέπουν μεγάλες διαφορές εις βάρος τους τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο σετ, επιβάλλοντας τελικά τον ρυθμό τους στο τέταρτο σετ.

Με αυτή τη νίκη φτάσαμε τις 18 με μόλις 2 ήττες και καταλάβαμε την δεύτερη θέση πίσω από το ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ που ωστόσο τελείωσε το πρωτάθλημα με το ίδιο ρεκόρ. Έτσι θα διασταυρωθούμε με την Νίκη Αμαρουσίου που κατέκτησε την τρίτη θέση, όντας η έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας πλεονέκτημα με 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο.

Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας για την όλη παρουσία τους στη διάρκεια της χρονιάς, που είναι στο χέρι τους να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ “Αθηνά” ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 3-1 (25-19, 29-31, 27-25, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Τσιγαρίδα, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Χατζηνικολάου, Παναγοπούλου, Αντωνίου, Σωτηροπούλου, Μίλε, Καυκιά, Κετρόι (λίμπερο).

ΑΕ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ (Σούμπασης): Λεκατσά, Σταματίου, Κυριαζή, Κοκλανάκη, Παναγοπούλου, Πανταζοπούλου, Βασιλοπούλου (λίμπερο), Λιούκα, Σπυροπούλου, Μαράτου, Γιαννιτσοπούλου, Κόμνου.

Share this Post