3-0 την Μεσσαρά και παρέμειναν στην δεύτερη θέση οι Γυναίκες μας !!!

Επέστρεψαν στις νίκες οι Γυναίκες μας μετά την ήττα τους στην Καλαμάτα, επικρατώντας της Μεσσαράς με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Με αυτή τους τη νίκη εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία που ήταν και ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει για την φετινή χρονιά. Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας μας για την καινούργια χρονιά.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν ένας τυπικός εντός έδρας αγώνας για τις Γυναίκες μας με καλό σέρβις και άμυνα που παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα έχουμε στην απόδοση μας, μας οδηγεί στη νίκη. Να ευχηθούμε περαστικά στην κεντρικό μας Παρή Κατραμάδου που ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ 3-0 (25-19, 25-23, 25-20)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καλιαφεντάκη, Τσιγαρίδα, Παπαδάκη, Κατρή, Βασιλειάδη, Στρατίκη, Γιαννίκη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Λάτος, Παναγοπούλου, Αντωνίου, Βασιλείου, Κετρόι.

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Γενειατάκης): Τσελάνη, Αλεξάκη, Ζιμάνσκα, Τσοπούλου, Μυγδάλη, Μπριλάκη, Παπακώστα (λίμπερο), Κωνσταντάκη (λίμπερο), Τζωρτζακάκη.

Share this Post