Νίκη πρόκριση για τις Κορασίδες μας, παραλίγο την έκπληξη οι Νεάνιδες!!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με την πέμπτη τους νίκη σε έξι αγώνες, επί της Αγίας Παρασκευής αυτή τη φορά, προχώρησαν οι Κορασίδες μας εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό. Η ομάδα μας χρειάζεται ένα σετ για να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλο της. Τα κορίτσια χωρίς να πιάσουν πολύ καλή απόδοση κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα εύκολο 3-0.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-0 (25-12, 25-11, 25-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Καναβούρα, Σαρίτα, Αγγελοπούλου, Λουκογεωργάκη, Πέρλεσι, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Λιβιεράτου, Δασκαλάκη, Γκόλια.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Παραλίγο να κάνουν την έκπληξη οι Νεάνιδες μας απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Η ομάδα μας κατέκτησε το πρώτο σετ και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση και του τρίτου το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες. Κρατάμε την συνεχή βελτίωση της ομάδας μας που με νίκη την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση και την ευκαιρία για περισσότερους αγώνες με δυνατούς αντιπάλους.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-3 (25-20, 19-25, 23-25, 16-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Χιωτίνη, Λουκογεωργάκη, Παπαβασιλείου, Τσεμπελή, Σούρδα, Μωχάμεντ, Λάτος (λίμπερο), Σαρίτα, Περλέσι, Αγγελοπούλου, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Μ., Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

ΕΦΗΒΟΙ

Ήττα για τους Έφηβους μας απέναντι στην ΑΕΚ με 3-0 σετ

Τα σετ και οι σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕΚ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-14, 25-17, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Κεχρής, Πέλο, Μαδένλογλου, Μπουζούκης, Ραφαηλίδης, Φωτιάδης, Μεγάλης (λίμπερο), Τσελίκης.

Share this Post