Με ήττα έκλεισαν τη χρονιά οι Γυναίκες μας!!

Με ήττα από την πρωτοπόρο Αργυρούπολη έκλεισαν τη χρονιά οι Γυναίκες μας σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας στα δύο πρώτα σετ ήταν ανταγωνιστική μόνο στο ξεκίνημα χωρίς ουσιαστικά να μπει στο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ αν και βρέθηκε μπροστά με 23-20 δεν κατάφερε να το κατακτήσει γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-0. Έτσι έφτασε στο ρεκόρ 4 ήττες και 2 νίκες διατηρώντας την τέταρτη θέση στην βαθμολογία.

Στόχος για την ομάδα μας από εδώ και πέρα και εκμεταλλευόμενοι την διακοπή για τις γιορτές είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στην συνέχεια διεκδικώντας τη νίκη σε όλους τους αγώνες μέχρι την λήξη της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Έχουμε άλλωστε τρεις σερί αγώνες στην έδρα μας όπου παραδοσιακά εμφανιζόμαστε καλύτεροι.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-17, 25-21, 25-23)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Νίκα, Ευθυμιοπούλου, Βελούδου, Αγγελοπούλου, Ιωάννου, Κυπαρρίση, Μαθιουδάκη (λίμπερο), Αντωνιουδάκη, Βακάλογλου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Παπαδάκη, Καιμάκη, Τζήμα, Τριανταφυλλίδη, Κοντραφούρη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Κωτούλα, Αργύρη, Καυκιά, Λάτος, Χιωτίνη, Καλλιακούδα.

Share this Post