Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τις Γυναίκες μας!!! 3-2 το Ρέθυμνο!!!

Μεγάλη νίκη πέτυχαν χθες οι Γυναίκες μας επικρατώντας, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι, του Ρεθύμνου με 3-2 σετ. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αφού στα δύο πρώτα σετ ο αντίπαλος μας έπαιρνε από την αρχή το προβάδισμα και παρότι καταφέρναμε να το γυρίσουμε στο τέλος χαλάγαμε την προσπάθεια μας με απανωτά λάθη. Εκεί όμως που το παιχνίδι έμοιαζε χαμένο μίλησε η ψυχή των κοριτσιών μας που μπήκαν στο τρίτο σετ με αποφασιστικότητα και καταθέτοντας ότι έχουν στο γήπεδο κατάφεραν να το κερδίσουν και να βάλουν τις βάσεις για την ολική ανατροπή που έγινε στην συνέχεια. Νίκη με 3-2 σετ 2 βαθμοί ακόμα για την ομάδα μας και διακοπή λόγω κόβιντ με καλή ψυχολογία για δουλειά στην προπόνηση και βελτίωση. Πολλά μπράβο στις κοπέλες μας για τη νίκη από τις οποίες περιμένουμε και θα δούμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3-2 (22-25, 21-25, 25-20, 25-17, 15-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Σταγιά, Κωτούλα, Τζήμα, Καιμάκη, Υφαντή (λίμπερο), Κοντραφούρη (λίμπερο), Λάτος, Καυκιά, Αργύρη, Χιωτίνη, Λουκογεωργάκη, Χατζηνικολάου.

ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Μενδρινός): Τέρψη, Χατζάκη, Πετρακάκη, Κορναράκη, Αθανασοπούλου, Γκαρσία, Πετροπούλου (λίμπερο), Μήλα (λίμπερο), Μακρυδάκη, Μπεμπή, Κουταλά, Παπαδοπετράκη, Φοβάκη.

Share this Post