3-1 τον Απόλλωνα Πατρών οι Γυναίκες μας!!!

Σημαντική νίκη που σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζει την παραμονή τους στην Κατηγορία πέτυχαν το Σάββατο οι Γυναίκες μας επί του Απόλλωνα Πατρών. Η ομάδα μας μετά από δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με ασθένειες, τραυματισμούς και λίγες προπονήσεις και παίζοντας με σχήμα ανάγκης για άλλη μια φορά κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει από το παιχνίδι και να κάνει την συνέχεια ευκολότερη. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή του και μετά από ένα κακό πρώτο σετ κατάφερε να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο και να πανηγυρίσει το τρίποντο. Πολλά μπράβο στις κοπέλες μας που καταφέρνουν με οποιοδήποτε σχήμα και τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που πρέπει. Επόμενος αγώνας απέναντι στην ΑΓ. Παρασκευή το Σάββατο 26/2 ελπίζοντας με όλες μας τις αθλήτριες διαθέσιμες.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 ( 17-25, 25-23, 25-17, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια – Λιγνός): Βασιλειάδη, Καιμάκη, Σταγιά, Παπαδάκη, Τριανταφυλλίδη, Κωτούλα, Υφαντή (λίμπερο), Κοντραφούρη (λίμπερο), Χιωτίνη, Καυκιά, Κουσαθανά, Καλλιακούδα, Μωχάμεντ.

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Καγιαλή): Αγγελοπούλου, Στεφανίδη, Μπρούμα Χ., Κάνιστρα, Παπαλεξάτου, Μαυροειδή, Σιδεράκη (λίμπερο), Κούρκουλου (λίμπερο), Μπρούμα Η.

Share this Post