Νίκες για τα δύο τμήματα Παγκορασίδων μας !!!

Με νίκες συνέχισαν το πρωτάθλημα τους τα δύο τμήματα Παγκορασίδων μας. Οι Πακγορασίδες 1 επικράτησαν του ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας, ενώ οι Παγκορασίδες 2 έκαναν σήμερα την πρώτη τους νίκη απέναντι στην Γκράβα.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Οι Παγκορασίδες 1 επικράτησαν με 3-0 σετ του ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στο Γουδή ζευγαρώνοντας τις νίκες τους και φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Τα κορίτσια μας έκαναν αρκετά καλό παιχνίδι και δείχνουν να βελτιώνονται σε κάθε αγώνα κάτι και που είναι το ζητούμενο.

Τα σετ και οι συνθέσεις της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 3-0 (25-18, 25-14, 26-24)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Σ., Λιβιεράτου, Σκαφίδα, Κοτσώνη, Κασαπίδη, Τζεμολάρι, Αποστολίδου, Μπαλωμένου, Καλογήρου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Οι Παγκορασίδες 2 κέρδισαν το άγχος τους και την ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ επικρατώντας με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Τα κορίτσια μας που αγωνίζονται για πρώτη φορά στους αγώνες καταλαβαίνουμε πως θέλουν χρόνο για να μπουν σε διαδικασία αγώνα, αλλά πρέπει να είναι κατανοητό πως μόνος μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας και αυτόν καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας που τα περιμένουμε να παίξουν καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (20-25, 18-25, 15-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Γκόλια, Αντωνάκου, Μπινιάρη Β., Περλέσι, Παπαπαναγιώτου, Καυκιά Δ., Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Καυκιά Α.

Share this Post