Μία νίκη, μία ήττα και δύο καλές εμφανίσεις για τις Παγκορασίδες μας!!!

Μία νίκη και μία ήττα πέτυχαν το Σαββατοκύριακο οι Παγκορασίδες μας, αποδίδοντας αρκετά καλά και στα δύο παιχνίδια και δείχνοντας συνεχή βελτίωση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι Πακγορασίδες 1 αυτή τη φορά επικρατώντας της Γκύζη Πολυγώνου με 3-0 σετ. Η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την αντίπαλο της παίρνοντας μία εύκολη νίκη παίζοντας αρκετά καλά. Μπράβο στα παιδιά μας για το πολύ καλό ξεκίνημα που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα τους.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (13-25, 14-25, 10-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Σ., Λιβιεράτου, Σκαφίδα, Κασαπίδη, Τζεμολάρι, Κοτσώνη, Καλογήρου, Αποστολίδου, Μπαλωμένου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Αρκετά καλή εμφάνιση παρά την ήττα τους από τους Ίωνες πραγματοποίησαν οι Παγκορασίδες 2. Η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας ίσως την καλύτερη ομάδα στον όμιλο πάλεψε το παιχνίδι σαφώς βελτιωμένη από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια χάνοντας στις λεπτομέρειες. Μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν, με υπομονή και δουλειά στο γήπεδο θα έρθουν σιγά σιγά και τα αποτελέσματα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ 2-3 (26-24, 12-25, 25-18, 12-25, 6-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Παπαπαναγιώτου, Περλέσι, Γκόλια, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Μουσελίμη, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Καυκιά Α., Τζανή.

Share this Post