Γεμάτο πενθήμερο με καλές εμφανίσεις για τις ομάδες υποδομών μας !!!

Πέντε αγώνες έδωσαν οι τέσσερις ομάδες υποδομών μας αυτή την εβδομάδα με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι Νεάνιδες μας έχασαν με 3-1 από τα Γλυκά Νερά σε παιχνίδι εξ αναβολής ενώ κέρδισαν την Κάρυστο, οι Κορασίδες 1 έκαναν μεγάλη νίκη μέσα στην Μαγκουφάνα, οι Κορασίδες 2 δεν τα κατάφεραν απέναντι στον ΖΑΟΝ ενώ νίκη με καλή εμφάνιση πέτυχαν οι Κορασίδες 3 επί της Γκράβας.

Αναλυτικά:

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με απώλειες αγωνίστηκε η ομάδα μας και στους δύο αγώνες της γνωρίζοντας την ήττα από τα Γλυκά Νερά και επικρατώντας της Καρύστου. Στο πρώτο παιχνίδι μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο σετ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για επικράτηση στο δεύτερο, η ομάδα μας εξαφανίστηκε από το γήπεδο, χάνοντας εύκολα τα δύο επόμενα. Με την Κάρυστο είχε μία σταθερά καλή απόδοση που οδήγησε σε εύκολη νίκη.

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (18-25, 27-25, 25-14, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Μωχάμεντ, Αναγνωστέλου Μ., Σαρίτα, Καναβούρα, Σορανίδη, Πέρλεσι Ν., Μπινιάρη Σ., Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α. Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3-0 (25-18, 25-19, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Μωχάμεντ, Σαρίτα, Περλέσι Ν., Σορανίδη, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Μπινιάρη Σ., Σκαφίδα, Περλέσι Α.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Μεγάλη νίκη με ανατροπή στο πρώτο σετ πέτυχαν οι Κορασίδες 1 κερδίζοντας απουσίες και Μαγκουφάνα. Η ομάδα μας παρ’ ότι έπαιξε με σχήμα ανάγκης ήταν ψυχωμένη και πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση. Νίκη που θα βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια ώστε η ομάδα μας να βρει ρυθμό και να γίνεται όλο και καλύτερη.

ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (26-28, 21-25, 11-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Πέρλεσι, Αποστολίδου, Αναγνωστέλου Μ., Σορανίδη, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Ισαράι.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες 2 γνωρίζοντας την ήττα από τον ΖΑΟΝ με 3-0 σετ. Η ομάδα μας που έπαιξε για πρώτη φορά με αυτό το σχήμα και με παιδιά που για διάφορους λόγους δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Περιμένουμε καλύτερη συνέχεια μέσω των προπονήσεων τουλάχιστον όσον αφορά την απόδοση της ομάδας πράγμα και που μας ενδιαφέρει.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ 0-3 (17-25, 15-25, 12-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Λιβιεράτου Ε., Σκαφίδα, Λιβιεράτου Α., Μπαλωμένου, Κοτσώνη, Τζεμολάρι, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Τζανή, Γιαννίση.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Νίκη με καλή εμφάνιση για τις μικρές μας που επικράτησαν της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ με 3-0 σετ. Περιμένουμε συνεχή βελτίωση και από αυτή μας την ομάδα που να είναι ορατή σε κάθε μας αγώνα.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (17-25, 12-25, 16-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Γκόλια, Μουσελίμη, Καυκιά Δ., Παπαπαναγιώτου, Πέρλεσι Α., Μπινιάρη Β., Καλογήρου, Αντωνάκου, Καυκιά Α.

Share this Post