Ξεκίνημα με ήττα αλλά και προσδοκίες για τις Γυναίκες μας !!!

Με ήττα ξεκίνησαν την χρονιά οι Γυναίκες μας απέναντι στον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ένα από τα φαβορί για άνοδο στην κατηγορία, σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με απώλειες λόγω τραυματισμών με σχήμα που δεν είχε παίξει ούτε στα φιλικά μας παιχνίδια. Παρ όλα αυτά στάθηκε παραπάνω από αξιοπρεπώς, παλεύοντας όλες τις φάσεις, φτάνοντας μάλιστα και πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου σετ. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας για την προσπάθεια τους που σε καμία περίπτωση δεν παράτησαν το παιχνίδι παρά το σχήμα τελευταίας στιγμής που κατέβηκαν να παίξουν. Ελπίζουμε την επόμενη βδομάδα να έχουμε παραπάνω επιλογές κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού, μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Όπως και περιμένουμε από τον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο. Συνεχίζουμε ομάδα!!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-11, 26-24, 25-14)

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Δεναξάς): Θώδη, Μανώλαινα, Θεοδωρακέα, Δορμπαράκη, Παπαχατζή, Σάντος, Χάνα (λίμπερο), Φιλιππίδη (λίμπερο), Αγγελοπούλου, Μπαλδώκα, Κακλαμάνου, Λουκά, Ανυφαντή, Καρακύκλα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Οικονόμου Κατερίνα): Παπαδάκη, Καυκιά, Μωχάμεντ, Κουκούτση, Τσεμπελή, Χιωτίνη, Παγώνη (λίμπερο), Θεοδοσοπούλου, Παπανικολάκη, Παπαδοπούλου (λίμπερο).

Share this Post