Πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου για τους Άνδρες μας!!! 3-1 τον Οδυσσέα!!!

Μεγάλη νίκη – πρόκριση πέτυχαν χθες οι Άνδρες μας επικρατώντας του ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑ με 3-1 σετ. Η ομάδα μας αν και έπαιζε στην έδρα του ισχυρού αντιπάλου της και έχασε και το πρώτο σετ, στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση της καταφέρνοντας να επιβληθεί στα τρία επόμενα σετ παίρνοντας και την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ. Μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας για δύο λόγους, πρώτον για την ίδια την πρόκριση που την οδηγεί στην διεκδίκηση του Κυπέλλου και δεύτερον για τη νίκη επί μίας ομάδας με υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με φόντο την άνοδο στην Α2. Πολλά μπράβο στους αθλητές και τον προπονητή τους!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (25-21, 25-21, 25-23, 25-18)

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Δημητρίου): Βανδαράκης, Γεωργίου, Καψής, Οικονόμου, Οκανλειβον, Παπαδόπουλος, Τουφεκούλας, Τσαγγαλίδης, Τσιλινίκος, Χρέππας, Ψάρρης, Αραμπατζής (λίμπερο), Γαβαλάς (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Τζανουδάκης, Παντελούκας, Πανδής, Τοκάνης, Νικολάου, Σαλίτ, Γεωργίου, Σαραμαντάς (λίμπερο), Γκαγιο (λίμπερο).

Share this Post