Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Άνδρες μας στο Παγκράτι!!

Την πρώτη τους ήττα στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος γνώρισαν την Παρασκευή οι ΄Άνδρες μας από το Παγκράτι με 3-1 σετ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με το Παγκράτι να καταφέρνει να είναι πιο αποτελεσματικό στα τελειώματα των σετ και να παίρνει το τρίποντο της νίκης. Η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει εύκολα μόνο το δεύτερο σετ ενώ στα υπόλοιπα έχασε στον πόντο.

Γενικά σχεδόν όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και οι δύο πρώτοι θα ξεχωρίσουν στις λεπτομέρειες. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πως έχοντας υπομονή και δουλεύοντας στο γήπεδο θα καταφέρει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-23, 26-24, 15-25, 25-23)

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Λοιζίδης): Δαλέκος, Ζαρίφης, Στραγάλας, Παππάς, Νικολάου, Μαρκάκης, Παπαθεοδοσίου, Παππούλης, Νιάρχος, Μπιλήρης, Γκάνιας, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος (λίμπερο), Καρράς (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Πανδής, Παναγιωτίδης, Σβαρνιάς, Τοκάνης, Μιχαλόπουλος, Σαλίτ, Παντελούκας, Τζανουδάκης, Νικολάου, Λεοντίου, Κολιαμπάς, Γκάγιο (λίμπερο), Λάζος (λίμπερο).

Share this Post