Παραλίγο την έκπληξη οι Γυναίκες μας στο Ρέθυμνο!! Ήττα με 3-2 μετά από καταπληκτικό παιχνίδι!!!

Παραλίγο να κάνουν την έκπληξη οι Γυναίκες μας στο Ρέθυμνο απέναντι στην τοπική ομάδα. Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και παίζοντας επιτέλους σαν Αμπελόκηποι παλεύοντας όλες τις φάσεις έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη χάνοντας την στις λεπτομέρειες. Ήταν ακόμα το πρώτο φετινό παιχνίδι που παλέψαμε σε όλα τα σετ το ίδιο ανεξάρτητα με το σκορ πραγματοποιώντας απίστευτες ανατροπές.

Παρά την απογοήτευση για την ήττα μετά από την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τα κορίτσια κρατάμε τον βαθμό που πήραμε και την εικόνα της ομάδας μας σε αυτό το παιχνίδι και περιμένουμε να γίνει οδηγός για την συνέχεια. Είναι από τις λίγες φορές που μετά από ήττα έχουμε να πούμε πολλά μπράβο σε όλες και που μία ήττα δείχνει την συνέχεια για την ομάδα μας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (23-25, 25-23, 25-22, 28-30, 19-17).


Ν. ΟΠΕΡ (Γ. Μπουρμπάκης): Ανδρακάκου, Μακρυδάκη, Μηλάκη, Παπαδάκη (λ), Χρηστάκη (λ), Γκαρσία, Κουταλά, Καλιαφεντάκη, Βερβερίδη, Ποδαρά, Καλογριδάκη, Σπέγα, Σταματέλου.
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Λιγνός): Τσιγαρίδα, Κατρή, Παπαδάκη, Παναγοπούλου, Περκέτσι, Μωχάμεντ, Παγώνη (λίμπερο), Καυκιά, Αγγελοπούλου Α., Τσεμπελή, Παπανικολάκη, Παπαδοπούλου (λίμπερο).

Share this Post