Τέλος της σεζόν για τις Γυναίκες μας με ήττα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Πάτρα!!

Τον τελευταίο τους αγώνα για την φετινή χρονιά έδωσαν χθες οι Γυναίκες μας επί του Απόλλωνα Πάτρας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Η ομάδα μας έχοντας εξασφαλισμένη την παραμονή της στην κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να τελειώσει την χρονιά με νίκη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Παίζοντας ξανά με το σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών και με τις γνωστές της απώλειες η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Πάτρας που είναι πολύ κοντά στην παραμονή της και αυτή και πολλά μπράβο για άλλη μια φορά στα κορίτσια μας για την επίτευξη του αρχικού στόχου που είχαμε θέσει.

Ο σχεδιασμός της ομάδα μας για την καινούργια χρονιά με στόχο η ομάδα μας να γίνει όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται έχει ήδη ξεκινήσει. Μείνετε συντονισμένοι!!!

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-21, 19-25, 25-20, 23-25. 15-10).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Παπαδάκη, Κατρή, Τσιγαρίδα, Καυκιά, Μωχάμεντ, Αγγελοπούλου Α., Παπαδοπούλου (λίμπερο), Τσεμπελή, Αναγνωστέλλου, Παναγοπούλου, Κουσαθανά, Αγγελοπούλου Ε. Παπανικολάκη.

Share this Post