Αμπελοκηπάρα …στα δύσκολα!

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα διάρκειας 2μιση ωρών που ξεκίνησε …χθες και τελείωσε σήμερα, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ (21-25, 25-21, 25-23, 24-26, 15-17) από τον πρωτοπόρο ΓΣ Απόλλων. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, στο οποίο δεν βοήθησαν και οι διαιτητικές αποφάσεις που προκάλεσαν διαμαρτυρίες και στις δύο πλευρές.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ φτάνοντας στο 21-21 με δική της κόντρα επίθεση, αλλά μια σειρά λαθών έφερε την απωλειά του. Η συνέχεια ήταν καλύτερη καθώς με ψυχραιμία και σωστή τακτική καταφέραμε να κατακτήσουμε τα δύο επόμενα σετ. Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε με τις ομάδες ισοδύναμες, ώσπου η ομάδα μας έφτασε στο match point προηγούμενη με 24-22. Στο σημείο εκείνο με το σκορ στο 24-23 θεωρούμε ότι ο αγώνας τελείωσε με κερδισμένο block-out, αλλά ο πρώτος διαιτητής μας το αρνήθηκε σφυρίζοντας μια πολύ αμφισβητούμενη διπλή μπαλιά στην πάσα. Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος με αποτέλεσμα την απώλεια του σετ, αλλά και το κακό ξεκίνημα στο πέμπτο (με ένα ή δύο λάθη απο τους διατητές να ξαναεμφανίζονται). Στη συνέχεια και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-8 και 10-14, δείξαμε ψυχή και φέραμε το σκορ στο 14-14, όπου μια ολιγωρία μας στέρησε το προβάδισμα και την μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα μας έδειξε ότι όταν βρίσκει κίνητρο αποδίδει πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την μαχητικότητά τους.
Αγωνίστηκαν οι: Σβαρνιάς, Μαυράκης, Ζωγράφος, Καραμούντζος, Πλαγιανός, Σκουτέλης, Σαραμαντάς (L), Mαργαρίτης, Καλογερόπουλος.
Την επόμενη εβδομάδα άλλος ένας δύσκολος αγώνας στην έδρα του ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Share this Post