Τέλος κακό, …όλα καλά!

Τίτλοι τέλους έπεσαν χθές το βράδυ για τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντρικού τμήματος. Η ομάδα μας πάλεψε στα ίσια μέχρι τα μέσα του τρίτου σετ, με την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα του ΑΠΣ Πήγασου, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 1-3 σετ, συμπληρώνοντας έτσι ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη. Σε μία δύσκολη χρονιά που υποβιβάζονται (μάλλον) πέντε από τις δώδεκα ομάδες τις κατηγορίας, καταφέραμε να σταθούμε αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος και να σωθούμε σχετικά εύκολα, παρά την “κατρακύλα” των τελευταίων αγωνιστικών που μας έριξε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Διοικητικές ανακατατάξεις, αλλαγές προπονητών, τραυματισμοί και απουσίες παικτών συνέθεσαν ένα άβολο σκηνικό για την ομάδα, που παρ’ ολά αυτά πάντα βρίσκει τρόπο και καταφέρνει να επιβιώνει. Ωφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, στους προπονητές, σε όλους τους παίχτες, στους λίγους φιλάθλους μας και γενικά σε όσους στάθηκαν δίπλα μας.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις δύο φορές την εβδομάδα, με την προοπτική και την ελπίδα η νέα αγωνιστική περίοδος να την βρει να κινείται σε μία πιο “σωστή” και οργανωμένη κατεύθυνση.

Aν και λίγο νωρίς, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία και πολύ beach volley!

Share this Post