Το πρώτο βήμα έγινε. 3-2 τον Φοίβο οι Γυναίκες μας !!!

31448184625_27bf6ef6e0_k

Το πρώτο βήμα έγινε για τις Γυναίκες μας μετά τη χθεσινή επικράτηση με 3-2 επί του Φοίβου Μελισσίων. Η ομάδα μας χρειάζεται άλλη μία νίκη για να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2.

Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι τα κορίτσια μας για άλλη μια φορά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και παρά τη μέτρια εμφάνιση που έκαναν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Η σειρά μεταφέρεται στο γήπεδο των Μελισσίων  άμεσα με  επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για αύριο στις 21:30. Με νίκη η ομάδα μας προκρίνεται στον τελικό ενώ σε περίπτωση ήττας θα έχουμε και τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 24/4.

Συγχαρητήρια στη ομάδα μας και ραντεβού αύριο  στο Λύκειο Μελισσίων για να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Καλή μας επιτυχία !!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” 3-2 (20-25, 25-16, 25-14, 19-25, 15-10).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Μελετίου): Βασιλείου, Μυλωνά, Κατρή, Αργυριάδου, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Κουσαθανά (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παπαδάκη, Μουρούτη, Κουκοράβα, Σφυρή, Χατζηνικολάου, Κασαπίδη.

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ” Ο ΦΟΙΒΟΣ ” (Αμαριανάκης): Θανοπούλου, Νταλ, Τατούλη, Μαγγελ, Λέκκου, Σκλάβαινα, Καραγρηγορίου (λίμπερο), Μέγγου, Σκανδάλη, Σκανδάλη Φ.

Share this Post