Νίκη με τεράστια ανατροπή για τις Γυναίκες μας!!!

24037203158_e86309e096_z

Τη δεύτερη  νίκη  τους  στο  πρωτάθλημα  πανηγύρισαν χθες οι Γυναίκες μας, με τεράστια ανατροπή επί του Απόλλωνα, με 3-2 σετ. Η ομάδα μας ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι της και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ  με κακά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση και χωρίς να πιέζει από τη θέση του σέρβις. Στη συνέχεια μίλησε η ψυχή της ομάδας μας, οι κοπέλες που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν το κάτι παραπάνω και με βελτίωση σε όλους τους τομείς άρχισε να φαίνεται πως η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Εύκολα το τρίτο, με ανατροπή από 23-19 το τέταρτο και με χαρακτήρα νικητή και τρελό ρυθμό στο tie break η ομάδα μας έδειξε πως και φέτος δεν θα είναι εύκολο να την κερδίσεις. Επόμενο παιχνίδι με τον Φοίβο Μελισσίων εντός έδρας αναμένοντας και την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου για τους 8 του θεσμού.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3 (25-19, 25-19, 15-25, 23-25, 10-15)

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Μαναριώτης): Παπουτσάκη, Μαβιλίδη, Μαναριώτη, Χρηστίδου, Θεολόγου, Λαλιώτη, Μαυροειδοπούλου (λίμπερο), Αργυρού, Βλαβιανού.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλείου, Βασιλειάδη, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Παπαμιχαήλ, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αργυριάδη, Βουτσαρά, Χατζηνικολάου, Κατρή, Βασιλακοπούλου.

Share this Post