Το πάλεψαν οι Γυναίκες μας αλλά ο τραυματισμός της Σοφίας μας στοίχησε !!

ginkor

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν χθες οι Γυναίκες μας από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 3-1 σετ. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ξέροντας τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να κατακτήσει σχετικά εύκολα  το πρώτο σετ παίζοντας  πολύ όμορφο βόλεϊ. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος μας και στις αρχές του δεύτερου σετ αποχώρησε με διάστρεμμα η Βασιλακοπούλου  που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν από τις κορυφαίες. Στη συνέχεια οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια μας καταφέρνοντας να κρατάνε επαφή με το σκορ, σαφώς επηρεασμένα από τον τραυματισμό,  δεν μπόρεσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προχωράμε, η ομάδα μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως έχει τον τρόπο να επιβιώνει στα δύσκολα, άλλωστε το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο και πιο πλήρες από κάθε άλλη χρονιά  και περιμένουμε παρά τους τραυματισμούς και τις ατυχίες αυτό να φαίνεται στο γήπεδο. Ανασυγκρότηση λοιπόν, περισσότερη δουλειά στο γήπεδο και υπομονή στα δύσκολα. Μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή και είναι πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη χρονιά.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-3 (25-20, 21-25, 20-25, 21-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλακοπούλου, Βασιλείου, Καλιαφεντάκη, Παπαμιχαήλ, Κατρή, Κατραμάδου, Κανελλοπούλλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Βασιλειάδη, Χατζηνικολάου, Αργυριάδου, Βουτσαρά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Αρναούτης) : Μουρατίδη, Βακαλοπούλου, Αγγελάκου, Γεωργακοπούλου, Μπαλδώκα, Στεβάνοβιτς, Θύμο (λίμπερο), Γιουκάκη (λίμπερο), Μπανίκα, Ράπτη, Φιλίππου, Νιάρχου.

Share this Post