Ακόμα μια σούπερ ανατροπή για τις Γυναίκες μας !!!

38518826662_7e9922de05_z

Ακόμη μία σούπερ ανατροπή πραγματοποίησαν χθες οι Γυναίκες μας επικρατώντας των Ιώνων με 3-2 σετ. Η ομάδα μας για ακόμα μία φορά μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι κάνοντας δύο από τα χειρότερα φετινά της σετ δίνοντας στον αντίπαλό της την ευκαιρία να προηγηθεί εύκολα με 2-0 σετ. Κάπου εκεί άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα  δείγματα  πως η βραδιά ίσως και να έχει άλλη τροπή και μετά και την ανατροπή στο τρίτο σετ με δύο ματς μπολ για τους Ίωνες να σπάνε φάνηκε ξεκάθαρα πως το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμα. Ανατροπή από 2-0 σετ και 24-22 στο τρίτο, κανένα περιθώριο στο τέταρτο με την ομάδα μας να επικρατεί με 25-10 και ξεκάθαρα μέσα για τη νίκη στο πέμπτο σετ  και 15-7.

Ήταν η πέμπτη φετινή νίκη για τα κορίτσια μας σε έξι αγώνες και η τρίτη σε εκτός έδρας tie break. Αυτό και μόνο δείχνει ότι θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας περιμένοντας  τον παράγοντα τύχη και  τους τραυματίες μας να έρθουν  πάλι μαζί μας ώστε να φανεί στο γήπεδο η πραγματική εικόνα μας.

Επόμενο παιχνίδι για τις Γυναίκες μας τη Δευτέρα που μας έρχεται με τους πάντα επικίνδυνους  Νέους  Βύρωνος.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3 (25-17, 25-15, 25-27, 10-25, 7-15)

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Ξεροβάσιλας): Τοούλια, Βλατάκη, Μαλουσάρη, Χάλαρη, Μπιτσάκου, Γρίσπου, Καραηλία (λίμπερο), Χαβιάρα (λίμπερο), Μουράτη, Πουλημένου, Παλιοθοδώρου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Παπαμιχαήλ, Κατρή, Βασιλειάδη, Βασιλείου, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Καλιαφεντάκη, Αργυριάδου, Βουτσαρά, Αντωνίου.

Share this Post