Επιτέλους τρίποντο για τις Γυναίκες μας !!!

37953135515_1ff8dc3d88_z

 

Με τρίποντο μετά από καιρό πέρασαν από το Ν. Ηράκλειο οι Γυναίκες μας επικρατώντας του Τυφώνα με 3-1 σετ. Η ομάδα μας σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα μίας αρκετά ανταγωνιστικής ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως στον πάγκο του Τυφώνα βρίσκεται ο αμπελοκηπιώτης και φίλος Γιάννης Μακρόπουλος  που του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Όσον αφορά την ομάδα μας και επειδή συνέχεια κάνουμε κριτική για την απόδοση της ας πούμε αυτή τη φορά μπράβο που για ακόμα ένα παιχνίδι βρισκόμενη σε δύσκολες συνθήκες και  με την πλάτη στον τοίχο  κατάφερε  να φύγει νικήτρια. Επόμενος μας αγώνας με αντίπαλο το ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στο γήπεδο μας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ  ΤΥΦΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (20-25, 25-21, 23-25, 19-25)

ΑΣ ΤΥΦΩΝ (Μακρόπουλος): Παπά, Μπιτσάνη, Δαρέμα, Καρακατσάνη, Οικονομίδου, Διαμάντη, Παπαδημητρίου (λίμπερο), Συκιώτη (λίμπερο), Αγγελή, Βαρουξάκη, Βαρότση, Σάλτα, Γεωργά.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Κατρή, Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδη, Βασιλείου, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αργυριάδη, Αντωνίου, Χατζηνικολάου, Βουτσαρά.

Share this Post