Πέρασαν και από το “Σαλούν” οι Γυναίκες μας !!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Άλλη μια νίκη πέτυχαν χθες οι Γυναίκες μας, την ένατη σε δέκα αγώνες, περνώντας με  3-0 σετ από τη δύσκολη έδρα του Παπάγου. Η ομάδα μας αν και μπήκε λίγο νωθρά στο παιχνίδι κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα χωρίς όμως να πιάσει καλό ρυθμό. Κι αυτό φάνηκε στη συνέχεια που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 22-14 και με την ομάδα του Παπάγου να έχει επιβάλλει  πλήρως το ρυθμό της. Γι άλλη μια φορά όμως η βοήθεια από τον πάγκο ήταν καταλυτική αφού τα κορίτσια μας κατάφεραν να γυρίσουν και τελικά να πάρουν το σετ με 25-23! Στο τρίτο σετ η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα από την αρχή και δεν το έχασε μέχρι και το τέλος του αγώνα αν και ο αντίπαλός της μείωσε σε απόσταση βολής!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο στη γιορτή του final four του Κυπέλλου 22 και 23 Δεκέμβρη όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει το τρόπαιο!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (20-25, 23-25, 23-25)

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (Πούμπουρας): Λιούκα, Παναγιώτου, Μπαρουξή, Κωτσιάκη, Χατζησωκράτη, Βλασερού, Βασσάλου (λίμπερο), Οικονομοπούλου (λίμπερο), Κατσίκα, Καραντζοπούλου, Μανώλαινα, Παπαγιαννοπούλου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βουτσαρά, Παπαμιχαήλ, Κατρή, Βασιλειάδη, Καλιαφεντάκη, Χατζηνικολάου, Κανελλοπούλλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Βασιλείου, Αργυριάδου, Κατραμάδου, Αντωνίου.

Share this Post