Δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους οι Γυναίκες μας !!

gingin

Δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο του Κυπελλούχου οι Γυναίκες μας γνωρίζοντας την ήττα από τη Νίκη Αμαρουσίου με 3-0 σετ. Η ομάδα μας βρέθηκε σε μέτρια βραδιά, χωρίς τα ψυχικά αποθέματα που πρέπει να έχεις σε τέτοιους αγώνες και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοντράρει την πολύ δυνατή φέτος  Νίκη. Για να έχουμε τύχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να παίξουμε στα όρια  μας πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν έγινε. Ελπίζουμε το πάθος μου πας έλειπε και το παιχνίδι στο 100% που αυτή η ομάδα μας έχει μάθει να περιμένουμε από αυτή να το δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη δεν  μπορούμε  παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που βρέθηκαν για τρίτη φορά σε τελικό Κυπέλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατακτώντας το τρόπαιο μάλιστα τις δύο από αυτές με απίστευτες ανατροπές! Συγχαρητήρια επίσης στη Νίκη Αμαρουσίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ της ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια επίσης στους  ανθρώπους της  Νίκης  για την όμορφη διοργάνωση που έκαναν αλλά  και στον κόσμο των δύο ομάδων για τη συμμετοχή και σωστή αθλητική συμπεριφορά του.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

АЕ Αμπελοκήπων – ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου 0-3 (17-25, 21-25, 19-25)

ΑΕ Αμπελοκήπων (Λιγνός): Βουτσαρά, Καλιαφεντάκη, Παπαμιχαήλ, Κατρή, Βασιλειάδη, Χατζηνικολάου, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αργυριάδου, Βασιλείου, Κατραμάδου, Αντωνίου.

Νίκη Αμαρουσίου (Μαρτσουκάκη): Αλεξάνδρου, Αρμάου, Βελισσάρη, Γιαννέλου, Γρηγοράτου, Δορμπαράκη, Ηλιουπούλου (λ), Καράβη, Καργιού, Μιχαηλίδη, Μαυράκου, Ούτσα, Πασιαλή (λ), Τσέκενη

Share this Post