Δεύτερη ήττα για τις Γυναίκες μας !!

39004380354_d7900a6977_z

Τη δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα έκαναν χθες οι Γυναίκες μας με αντίπαλο την Παλλήνη, στο ξεκίνημα του β’ γύρου. Η ομάδα μας αν και κατά διαστήματα έπαιξε το καλύτερο φετινό της βόλεϊ δεν  έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση ώστε να φύγει με ένα εύκολο τρίποντο όταν είχε επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι, ούτε τον απαραίτητο χαρακτήρα όταν βρέθηκε να πιέζεται από την αντίπαλό της. Έτσι έχασε δίκαια από μια ψυχωμένη αντίπαλο που έμοιαζε να θέλει τη νίκη περισσότερο αλλά και να μπορεί να την πάρει. Συνεχίζουμε ελπίζοντας κάποια στιγμή η βελτίωση που έχουμε σιγά σιγά στο παιχνίδι μας να συνδυαστεί και με τον χαρακτήρα νικητή που πρέπει να διέπει μία ομάδα με στόχους.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-12, 25-22,22-25, 19-25, 15-13)

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Λεβαντής): Καπάτου, Καραμπάγια, Λαμέ, Βονόρτα, Κόρκακα, Χαραλάμπους, Παπαπάνου (λίμπερο), Σταγιάννη (λίμπερο), Στεργάκου, Νάνου, Τσόρρι, Θωμοπούλου, Κιούρκου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλείου, Βασιλειάδου, Χατζηνικολάου, Καλιαφεντάκη, Παπαμιχαήλ, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αντωνίου, Αργυριάδου, Βουτσαρά, Κατραμάδου.

 

Share this Post