Ήττα από το Φοίβο για τις Γυναίκες αλλά με σημάδια ανάκαμψης ..

25104646957_d28168d706_z

Την τρίτη διαδοχική τους ήττα γνώρισαν χθες οι Γυναίκες μας από το Φοίβο Μελισσίων με 3-2 σετ. Όπως είχαμε πει  και την περασμένη βδομάδα αυτό που πρωταρχικά μας ενδιέφερε ήταν να παρουσιαστούμε στο γήπεδο σαν ομάδα και να παλέψουμε τον κάθε πόντο. Η ομάδα μας αν και  μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση και προσπαθώντας να  να βρει ρυθμό και να παλέψει δεν ήταν αρκετά καλή αγωνιστικά στα δύο πρώτα σετ χάνοντας τα εύκολα. Η εικόνα του παιχνιδιού  άλλαξε στα δύο επόμενα σετ που μια παθιασμένη και δεμένη ομάδα έκανε την εμφάνιση της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της να διεκδικήσει κάτι παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό βόλεϊ. Στη ρουλέτα του tie – break αρκούσε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα για να μας κάνει να κυνηγάμε το σκορ και να μην καταφέρνουμε  τελικά να φτάσουμε  στη νίκη. Ο στόχος που είχαμε όμως για το παιχνίδι επετεύχθη!

Κρατάμε την  εικόνα των κοριτσιών  μας σε όλο το παιχνίδι και την αγωνιστική των δύο κερδισμένων σετ και συνεχίζουμε. Είμαστε ακόμα εδώ και σιγά σιγά πρέπει να το δείξουμε σε όλους !! Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και η ομάδα μας είναι μαθημένη στα δύσκολα!

Τα σετ και οι σύνθεση της ομάδας μας:

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-14, 25-16, 16-25, 16-25, 15-9)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Καλιαφεντάκη, Βουτσαρά, Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Παπαμιχαήλ, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αργυριάδη, Βασιλείου, Αντωνίου, Χατζηνικολάου, Βασιλακοπούλου.

Share this Post