Μόνο οι Κορασίδες μας νίκησαν !!! Τα αποτελέσματα των ομάδων μας το ΣΚ !

38046282105_1599431541_z

Μόνο οι Κορασίδες μας κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης αυτό το ΣΚ αφού Παγκορασίδες 1 και 2 καθώς και Έφηβοι γνώρισαν ήττες στα πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Διπλασίασαν τις νίκες επί του Γέρακα οι Κορασίδες μας επικρατώντας  και αυτή τη φορά με 3-0 σετ. Η ομάδα μας καρδιοχτύπησε στο πρώτο σετ που ο αντίπαλος είχε διαδοχικά set-ball αλλά παρέμεινε ψύχραιμη κερδίζοντας 27-25 αυτό το σετ και επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό της στα επόμενα. Την επόμενη βδομάδα αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο εντός έδρας με στόχο να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη νίκη.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (25-27, 17-25, 20-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σωτηροπούλου, Καυκιά, Νίκου, Σούρδα, Τσόκου, Μαντσελάρε Χ., Μωχάμεντ (λίμπερο), Λάτος, Κουτσογάκη, Μαντσελάρε Ν.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Δεν τα κατάφεραν οι μικρές μας κόντρα στην ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ. Τα κορίτσια μας πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι και έκαναν αρκετές όμορφες φάσεις. Πολλά μπράβο  στα αμπελοκηπάκια μας που ξεκίνησαν το αγωνιστικό ταξίδι τους με μοναδικό στόχο τις  πρώτες εμπειρίες από το  άθλημα μας.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕΚ 1-3 (14-25, 5-25, 27-25, 14-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Αναγνωστέλου Μαρίνα, Κανελλοπούλου, Περλεσι, Τσακίρι, Λούλο, Μήτση, Κάππα, Καμπερίδη, Καναβούρα, Αλί, Τάλμπο, Τζαφέρη.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1 

Σε ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι για αυτό το επίπεδο η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ με 3-1 σετ. Τα κορίτσια μας αν και πάλεψαν όσο μπορούσαν το ματς και κατάφερναν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ αρκετές φορές, έχασαν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πως τα μικρά μας θα βελτιώνονται συνεχώς με το πέρασμα των αγώνων και κάποια από αυτά θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον. Αρκεί να δουλεύουν όσο περισσότερο μπορούν στην προπόνηση με συνέπεια και συγκέντρωση σε ότι κάνουν.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (22-25, 25-23, 25-23, 25-17)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σούρδα, Μωχάμεντ, Λάτος, Μαντσελάρε Ν., Μαντσελάρε Χ., Κουτσογάκη, Ντούνα, Δόγανη, Κουτάκου.

ΕΦΗΒΟΙ

Με ήττα ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για φέτος οι Έφηβοι μας από την Κηφισιά με 3-0 σετ. Έτσι σε συνδυασμό με πολύ διάβασμα, αφού οι περισσότεροι είναι μαθητές στην τρίτη Λυκείου και δίνουν Πανελλήνιες θα αρχίσουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά από την οποία περιμένουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα από αυτούς.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-3 (19-25, 19-25, 9-25 )

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μυλωνά): Σκυλογιάννης, Κουτσολάμπρος , Μισούλης, Γιουλούντας, Τεοντόρι, Καλιμπούσο, Ζούμας, Κούρτης.

Share this Post