Τα αποτελέσματα των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Κορασίδες 1

Η ομάδα μας αγωνίστηκε απέναντι στις Αμαζόνες γνωρίζοντας μια εύκολη ήττα με 3-0 χωρίς να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω με το παιχνίδι της. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Β’ φάσης ενώ τώρα τα κορίτσια μας θα παίξουν για τις θέσεις 17-20. Ουσιαστικά η χρονιά τελείωσε για τις κορασίδες  μας και οι αγώνες κατάταξης από δω και πέρα εντάσσονται στην προετοιμασία τους  για την επόμενη χρονιά. Περιμένουμε από όλες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και να δουλέψουν σκληρά ώστε να βελτιώσουν όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού τους.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 0-3 (10-25, 15-25, 15-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καυκιά, Τσόκου, Νίκου, Σούρδα, Μαντσελάρε Χ., Σωτηροπούλου, Μωχάμεντ (λίμπερο), Λάτος, Κουτσογάκη, Μαντσελάρε Ν.

Παγκορασίδες 1

Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι Παγκορασίδες μας γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-0 σετ από τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Η ομάδα μας χωρίς να έχει έναν αντίπαλο με μεγάλη διαφορά απέναντι της έπαιξε πολύ κάτω από τα στάνταρ της και ουσιαστικά παραδόθηκε χωρίς να παλέψει. Περιμένουμε βελτίωση από τις μικρές μας και να αρχίζουν να πιστεύουν σιγά σιγά σε αυτά που μπορούν να κάνουν.

Τα σετ και η ομάδα μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 0-3 (22-25, 18-25, 19-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Ματσελάρε Ν., Σούρδα, Λάτος, Κουτσογάκη, Μωχάμεντ, Μαντσελάρε Χ. Μακρυγιάννη (λίμπερο), Δόγανη, Κουτάκου, Ντούνα.

Παγκορασίδες 3

Την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟ γνώρισαν οι μικρές μας παγκορασίδες. Τα κορίτσια μας έχασαν στις  λεπτομέρειες το πρώτο σετ κάτι που στοίχησε στην ψυχολογία τους μη καταφέρνοντας να κοντράρουν τον αντίπαλό τους στη συνέχεια.

ΠΑΟ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (27-25, 25-13, 25-10).

 

Share this Post