ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. που ακολούθησε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/9/2018 με θέμα συζήτησης το στοίχημα στους αγώνες βόλεϊ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Τα Σωματεία μας, όπως αναλύθηκε στην συνάντηση, είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένα και προβληματισμένα για την, χωρίς την άδεια τους, χρήση και εκμετάλλευση του ονόματός τους από αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες.

2. Ουδέποτε η συγκεκριμένη συνάντηση εξέτασε θέματα που αφορούν στο παράνομο στοίχημα που αυτονόητα καταδικάζει κάθε υγιώς εμπλεκόμενος στο χώρο του αθλητισμού.

3. Αρμόδιοι για τη διερεύνηση και γενικότερη αντιμετώπιση παράνομων πράξεων και ενεργειών είναι αυτεπαγγέλτως η Αστυνομία και οι Δικαστικές Αρχές, χωρίς την ανάγκη παραινέσεων και υποδείξεων από κανέναν.

4. Τα υπογράφοντα Σωματεία αποδοκιμάζουν έντονα την παρουσία εκπροσώπων των στοιχηματικών εταιριών στα γήπεδα τους δηλώνοντας πως από τον Οκτώβριο του 2018 θα τους απομακρύνουν με όποιο νόμιμο τρόπο προβλέπεται, επιφυλασσόμενα όλων των δικαιωμάτων τους.

Παράλληλα καλούμε και τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα Σωματεία σε συστράτευση για τον ίδιο σκοπό.

Τα υπογράφοντα Σωματεία:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Α.Ε. ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ

Α.Ο. ΒΑΡΗΣ “Ο Αναγυρούς”

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ

Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

AEA-LOGO

Share this Post