Στους 16 του Κυπέλλου οι Γυναίκες μας !!!

44510913574_550b78bb4e_k
Με νίκη με 3-1 σετ επί της αξιόμαχης Νέας Μάκρης  η ομάδα μας των Γυναικών προκρίθηκε στους 16 του θεσμού. Η ομάδα μας αφού κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ στη συνέχεια χαλάρωσε υπερβολικά, υποτίμησε την αντίπαλο της, χάνοντας δίκαια το πρώτο φετινό της σετ. Στη συνέχεια οι κοπέλες μας  πείσμωσαν, οι αλλαγές που έγιναν έδωσαν ρυθμό στην ομάδα και το παιχνίδι έγινε μία τυπική διαδικασία. Συγχαρητήρια στην ομάδα του φίλου προπονητή Γιάννη Φάκα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία της!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (12-25, 25-23, 8-25, 5-25)

ΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Φάκας): Τσιριμώκου, Κικιρίκου, Αναστασοπούλου,Παναγιωτίδου, Μπακατσιά, Βοτσίδη, Φωτάκη (λίμπερο), Στεργίου (λίμπερο),Τσακριριγιάννη, Χρυσικοπούλου, Εξαπορρήτου, Γιορνταμηλάκη, Τσακιριγιάννη Β.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Τσιγαρίδα, Κατρή, Παπαδάκη, Βασιλειάδη, Κατραμάδου, Καλιαφεντάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Παναγοπούλου, Αντωνίου, Χατζηνικολάου, Μίλε, Αργυριάδη.

Η φωτό είναι από την έναρξη του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες μαζί όπως πρέπει να είμαστε σε κάθε δύσκολη στιγμή! Και όπως λέει και το πανό δεν πρέπει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ !!

Share this Post