Τρίποντο στο “Σαλούν” για τις Γυναίκες μας !!!

 

Σημαντικό τρίποντο πήραν χθες οι  Γυναίκες μας επικρατώντας  στο “Σαλούν’ του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με 3-0 σετ. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το πρώτο σετ όπου και οι δύο ομάδες  είχαν ευκαιρίες να το κατακτήσουν, με τις κοπέλες μας να είναι πιο ψύχραιμες και να κάνουν το 1-0 με 27-25 μετά από ανατροπή. Ανατροπή είχαμε και στο δεύτερο σετ όπου ο αντίπαλος πήρε μεγάλη διαφορά στην αρχή του αλλά για μια φορά ακόμα η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 25-16. Οι βάσεις πλέον είχαν μπει για να έρθει το 3-0 και μία σημαντική νίκη για την ομάδα μας σε μία από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι απέναντι στους Νέους Βύρωνα την επόμενη Δευτέρα στο Γουδή. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παπάγου.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (25-27, 16-25, 20-25)

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (Πούμπουρας): Μανώλαινα, Ζούρου, Παπαγιαννοπούλου, Μπουντούρογλου, Κατσίκα, Οκουνγκποουα, Καραντζοπούλου (λίμπερο), Γούλα (λίμπερο), Μεσαρετζίδη, Καραμαούνα, Μπαρουξή, Εμμανουήλ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Τσιγαρίδα, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Παπαδάκη, Κατρή, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Παναγοπούλου, Αργυριάδου, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Μίλε, Σωτηροπούλου.

Share this Post