3-0 τους Νέους Βύρωνος οι Γυναίκες μας !!!

 

Με άλλο ένα τρίποντο συνέχισαν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα οι Γυναίκες μας επικρατώντας των Νέων Βύρωνος με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας με όπλο το σέρβις δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στον αντίπαλο τους επικρατώντας σχετικά εύκολα. Στα θετικά η ανατροπή στην αρχή του δεύτερου  σετ  (η ομάδα μας βρέθηκε πίσω με 12-6) και η ετοιμότητα των κοριτσιών που έρχονται να βοηθήσουν από τον πάγκο, στα αρνητικά ο τραυματισμός της αρχηγού μας Δανάης Κατρή που ελπίζουμε να είναι επιπόλαιος. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας τη Δευτέρα 3/12 απέναντι στους Ίωνες ενώ η κλήρωση για το Κύπελλο μας έφερε στον ημιτελικό με αντίπαλο το ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στις 22/12.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-0 (25-10, 25-20, 25-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Τσιγαρίδα, Βασιλειάδη, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Παπαδάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Αργυριάδου, Καλιαφεντάκη, Παναγοπούλου, Αντωνίου, Μίλε, Σωτηροπούλου.

ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Καραγιάννης): Κώνστα, Σερόλη, Στασινοπούλου, Τσαβαλιά, Μπαλογιάννη, Στεργίου, Μέρα (λίμπερο), Μαγκαρέτσου (λίμπερο), Παλκόγιαννη, Ακριτίδου, Χρησίμου, Χατζηαγγελή.

 

Share this Post