Διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους οι Γυναίκες μας !!!

 

Διατήρησαν αήττητη την έδρα τους οι Γυναίκες μας επικρατώντας της Νίκης Αμαρουσίου με 3-1 σετ. Η ομάδα μας αν και δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, και με αρκετά λάθη στο παιχνίδι της,  κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να διατηρηθεί στην κορυφή. Αξιοσημείωτη η ανατροπή στο σκορ για άλλη μια φορά από το 6-13 του τρίτου σετ που είναι και από τα στοιχεία του παιχνιδιού που κρατάμε για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης που παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε ματς παρά τις αρχικές αντίθετες εκτιμήσεις.

Ο Δεκέμβριος συνεχίζεται με το παιχνίδι απέναντι στην Μαγκουφάνα την επόμενη Δευτέρα σε μία από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας ενώ ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στο ΠΑΚ Χαλανδρίου στις 22/12. Σας περιμένουμε όλους κοντά στην ομάδα μας !!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-1 (23-25, 25-15, 25-21, 25-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καλιαφεντάκη, Παπαδάκη, Βασιλειάδη, Κατραμάδου, Τσιγαρίδα, Παναγοπούλου, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Αντωνίου, Χατζηνικολάου, Αργυριάδη, Μίλε, Σωτηροπούλου, Κατρή.

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Χόνδρος): Δαρέμα, Τσεκένη, Βασιλαντωνάκη, Αλεξάνδρου, Μπαφατάκη, Πάσχου, Αρκά (λίμπερο), Ηλιοπούλου (λίμπερο), Νικολοπούλου.

Share this Post