Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στο Κύπελλο. Η συνέχεια στο πρωτάθλημα !!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στον χθεσινό ημιτελικό του Κυπέλλου, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Η ομάδα μας έκανε μέτριο παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση της δίνοντας έτσι στην αντίπαλο της το δικαίωμα να επιβάλει το ρυθμό της και να φύγει τελικά νικήτρια με την πρόκριση στον τελικό. Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των κοριτσιών μας, σίγουρα όμως δεν είμαστε από την γενική απόδοση της ομάδας μας από την οποία περιμένουμε πολύ περισσότερα πράγματα.

Η ομάδα μας φέτος έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχε ποτέ, έχει καταπληκτική χημεία και είναι στο χέρι όλων μας να κάνουμε το 2019 τη χρονιά μας. Εντάξει, δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίτο μας Κύπελλο και να προκριθούμε στον τέταρτο τελικό μας αλλά ας αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και ας επικεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα διεκδικώντας ότι μας αναλογεί.

Πολλά συγχαρητήρια στο ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τόσο για τη διοργάνωση όσο και για την πρόκριση στον σημερινό τελικό στον οποίο ελπίζουμε να γίνει άλλο ένα παιχνίδι που θα διαφημίσει το όμορφο άθλημα μας.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων του Ημιτελικού:

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (18-25, 25-14, 25-23,22-25, 15-9)

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Μαυράκου, Παπαθανάση, Βελισσάρη, Μαγκανάρη, Δορμπαράκη, Κωτούλα, Πασιαλή (λίμπερο), Διαμαντοπούλου, Καλύβα, Χαλαρη, Γεωργιάδη (λίμπερο).

ΑΕ Αμπελόκηπων (Λιγνός): Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Τσιγαρίδα, Καλιαφεντάκη, Κατρή, Παπαδάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Αργυριάδου, Χατζηνικολάου, Αντωνίου, Παναγόπούλου, Μίλε, Σωτηροπούλου.

Share this Post