Τα αποτελέσματα των υποδομών μας (12-13/1)!!!

 

Τα πρώτα τους παιχνίδια για τη νέα χρονιά έδωσαν τα τμήματα υποδομών μας.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1 

Η ομάδα μας των Κορασίδων 1 αντιμετώπισε τους Νέους Βύρωνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Τα κορίτσια μας πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι, κατάφεραν να ανατρέψουν το 2-0 εις βάρος τους αλλά υπέκυψαν τελικά στο tie -break. Για τις συνθήκες της ομάδας μας το αποτέλεσμα ήταν θετικό αφού δεν αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω παρατεταμένων διακοπών. Ελπίζουμε στη  συνέχεια να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο ώστε να προπονηθούμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-13, 25-14, 23-25, 23-25, 15-11)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σωτηροπούλου, Καυκιά, Μωχάμεντ, Νίκου, Σούρδα, Γλυνού, Λάτος (λίμπερο), Τζαφάι (λίμπερο), Λουκογεωργάκη, Μακρυγιάννη, Δόγανη, Μαντσελάρι Ν., Κουτσογάκη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα τους οι Κορασίδες 3 με ήττα από τον Διόνυσο εκτός έδρας  φτάνοντας έτσι τις   εννέα  ήττες έχοντας  κερδίσει τρεις φορές. Σίγουρα  μπορούμε και καλύτερα κάτι που ελπίζουμε να δούμε από τα κορίτσια μας στη συνέχεια. Η ομάδα μας  τώρα θα προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων  που ξεκινάει τον Φεβρουάριο.

ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-7, 25-23, 26-24)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Καναβούρα, Καμπερίδη, Κολιοπούλου, Κανελλοπούλου, Αλή, Τσακίρι, Λούλο, Κάππα, Αναγνωστέλου Μ., Αναγνωστέλου Κ., Τζαφέρη, Πέρλεσι, Σαρίτα.

ΠΑΙΔΕΣ

Με ήττα από την ΑΕΚ ξεκίνησαν τη χρονιά οι παίδες μας που ελπίζουμε το 2019 να φέρει την πρώτη τους νίκη. Βελτίωση έχουν σίγουρα και είναι καθαρά στο χέρι τους.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕΚ 0-3 (6-25, 11-25, 21-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μυλωνά): Περάι, Ραμίρεζ, Ρωμανάς, Βλαστός, Τσελίκης, Γκαρσία, Χαλδούπης Β., Καρακούκας.

ΕΦΗΒΟΙ

Δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Πανερυθραικό  οι Έφηβοι γνωρίζοντας την ήττα πριν από λίγο με 3-0 σετ. Καλή συνέχεια στην ομάδα μας.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 (14-25, 14-25, 21-25).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μυλωνά): Ζούμας, Μισούλης, Κουτσολάμπρος, Δεναξάς, Καλιμπούσο, Κοψίνης, Ρωμανάς, Ραμίρεζ, Περάι.

 

Share this Post