Επιστροφή στις νίκες για τις Γυναίκες μας !!!

 

 

Επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα οι Γυναίκες μας επικρατώντας του Τυφώνα με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ από τον αντίπαλο της βρίσκοντας στη συνέχεια τον τρόπο να πάρει με σχετική ευκολία τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η πρώτη συμμετοχή με την γυναικεία ομάδα της κορασίδας μας Καυκιά που είναι η δεύτερη μετά τη Σωτηροπούλου που θα ενταχθεί σιγά σιγά στις Γυναίκες μας.

Την επόμενη Δευτέρα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο ΓΟΥΔΗ  το πρωτοπόρο ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,  με μόνο στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε τροχιά ανόδου, σε παιχνίδι που σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!!

Τα σετ  και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΤΥΦΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (23-25, 19-25, 16-25)

ΑΣ ΤΥΦΩΝ (Μαρίνος): Καρακατσάνη, Παπαμιχαήλ, Μαναριώτη, Βλατάκη, Γκιορέ, Χατζώκου – Τσίγκου, Μιχαηλίδη (λίμπερο), Νικολακοπούλου (λίμπερο), Κέζου, Συκιώτη, Οικονομίδη, Τσιμπλοστεφανάκη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Τσιγαρίδα, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Σωτηροπούλου, Καυκιά, Μίλε, Παναγοπούλου, Χατζηνικολάου, Αργυριάδη, Κετρόι (λίμπερο).

 

Share this Post