Ψυχωμένη νίκη για τις Γυναίκες μας 3-0 το ΠΑΚ Χαλανδρίου !!!

 

Ψυχωμένη νίκη πέτυχαν χθες οι Γυναίκες στο ντέρμπι με το ΠΑΚ Χαλανδρίου επικρατώντας με 3-0 σετ. Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι με μόνο στόχο τη νίκη κάτι και που έδειχνε σε κάθε φάση. Με μεγάλη πίεση στο σερβίς και καθαρό μυαλό κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την ομάδα του ΠΑΚ να έχει και σετ μπολ. Επική ανατροπή είχαμε στο δεύτερο σετ με τον αντίπαλο μας να παίρνει προβάδισμα με 13-20, 20-24, 26-27 αλλά τα κορίτσια μας να αντέχουν την πίεση και να το κερδίζουν τελικά με 29-27. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό με την ψυχολογία μας στα ύψη από την ανατροπή και το 25-13 να μοιάζει φυσιολογικό.

Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη ισοφάρισε σε 1-1 το ΠΑΚ δημιουργώντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως τα κορίτσια μας με εμφανίσεις σαν αυτή μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Χτίζουμε λοιπόν πάνω σε αυτό το παιχνίδι και πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει μέχρι τέλους!!

Πολλά μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες κάνοντας την ατμόσφαιρα πολύ όμορφη και  δίνοντας στο παιχνίδι μία ξεχωριστή νότα που θέλουμε πάντα να έχουμε στο γήπεδο μας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-0 (26-24, 29-27, 25-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Καλιαφεντάκη, Τσιγαρίδα, Παπαδάκη, Κατραμάδου, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Αντωνίου, Χατζηνικολάου, Παναγοπούλου, Μίλε, Καυκιά, Σωτηροπούλου, Κετρόι (λίμπερο).

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Μαγκανάρη, Ιμπραχήμ, Δορμπαράκη, Μαυράκου, Παπαθανάση, Πασιαλή (λίμπερο), Γεωργιάδη (λίμπερο), Διαμαντοπούλου, Χάλαρη, Καλύβα.

Share this Post