3-0 τους Ίωνες οι Γυναίκες μας !!!

Εύκολο βράδυ είχαν χθες οι Γυναίκες μας απέναντι στους Ίωνες επικρατώντας  με 3-0 χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Η  ομάδα μας με βασική πασαδόρο την κορασίδα  Σωτηροπούλου  που τα πήγε περίφημα, έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι βγάζοντας ενέργεια  και διάθεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Εξασφάλισε έτσι τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του. Ακολουθεί η διακοπή για την Καθαρά Δευτέρα και το σημαντικό  εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου στις 18/3.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα των Ιώνων στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον κόσμο μας για την εμψύχωση σε κάθε παιχνίδι.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ 3-0 (25-15, 25-15, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σωτηροπούλου, Κατρή, Βασιλειάδη, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Παπαδάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Παναγοπούλου, Μίλε, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Καυκιά, Τσιγαρίδα, Κετρόι (λίμπερο).

ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ (Αρματάς) : Σιμιτζή, Χριστάνα, Ασλανίδη, Λύκου, Παπάζογλου, Κουκουτσή, Νυδριώτη (λίμπερο), Χαβιάρα (λίμπερο), Αγγελή.

Share this Post