Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας (16-17/3) !!!

 

Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας (16-17/3):

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με 3-0 επικράτησαν  του Ηλυσιακού  οι Κορασίδες μας σε παιχνίδι για το γκρουπ 9-12. Η ομάδα μας αν και δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι κάνοντας ένα κακό πρώτο σετ στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ  3-0 (25-22, 25-14, 25-11)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καυκιά, Νίκου, Σωτηροπούλου, Κουτσογάκη, Σούρδα, Μαντσελάρι Χ., Τζαφάι (λίμπερο), Κουτάκου (λίμπερο), Δόγανη, Γλυνού, Λάτος, Μωχάμεντ, Λουκογεωργάκη, Μαντσελάρι Ν.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Σε ένα πολύ όμορφο και  ανταγωνιστικό για επίπεδο παγκορασίδων παιχνίδι η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Τα κορίτσια μας έκαναν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, κατάφεραν να ανατρέψουν δύο φορές σετ που βρέθηκαν πίσω, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες αφήνοντας όμως άπαντες ικανοποιημένους με την προσπάθεια τους. Έχουμε πει ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι καινούργια με τα περισσότερα παιδιά να παίζουν για πρώτη φορά στις θέσεις τους και χωρίς να κάνουν όλα μαζί προπόνηση. Οπότε μόνο μπράβο και συνεχίζουμε!!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2-3 (21-25, 25-22,26-24, 20-25, 13-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λουκογεωργάκη, Μαντσελάρι Ν., Μωχάμεντ, Ματσελάρι Χ., Κανελλοπούλου, Σαρίτα, Αναγνωστέλλου Κ. (λίμπερο), Αναγνωστέλλου Μ., Καμπερίδη, Καναβούρα, Τζαφέρη, Τσακίρη.

ΠΑΙΔΕΣ

Πάλεψαν όσο μπορούσαν στο τελευταίο τους παιχνίδι οι παίδες μας  γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1 σετ από τη Σχολή Μωραΐτη. Ολοκλήρωσαν έτσι τα παιχνίδια τους για φέτος και ξεκινάνε άμεσα την προετοιμασία τους για μία καλύτερη επόμενη σεζόν!

ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (26-28, 25-10, 27-25, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μυλωνά): Ρωμανάς, Τσελίκης, Ραμίρεζ, Περάι, Γκαρσία, Μεγάλης, Θέμελης, Ραφαηλίδης, Νολάσκο, Χαλδούπης.

Share this Post