Δύσκολα, αλλά πέρασαν και από το Μαρούσι οι Γυναίκες μας !!!

 

Δύσκολα, αλλά πέρασαν και από το Μαρούσι οι Γυναίκες μας φτάνοντας τις 17 νίκες  στο πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν από το τέλος του. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε σε αρκετά καλή βραδιά, δυσκολεύτηκε από την πολύ μαχητική ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου και κέρδισε όλα τα σετ βγάζοντας χαρακτήρα στο τέλος. Ειδικά στο τελευταίο αν και βρέθηκε πίσω με 12-5 κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με 25-23 να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα από τα οποία ο Φοίβος Μελισσίων έμεινε εκτός τετράδας, παραμένουμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό πίσω από το ΠΑΚ Χαλανδρίου και περιμένουμε και την τελευταία αγωνιστική για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα play off. Την τετράδα συμπληρώνουν η Νίκη Αμαρουσίου και ο Παπάγος.

Πολλά συγχαρητήρια στη Νίκη Αμαρουσίου για την πορεία της στο πρωτάθλημα και πολλά μπράβο  και στα δικά μας κορίτσια για άλλη μια φορά!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (20-25, 25-23, 22-25, 23-25)

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Χονδρός): Μπαφατάκη, Ούτσα, Δαρέμα, Βασιλαντωνάκη, Πάσχου, Αλεξάνδρου, Ηλιοπούλου (λίμπερο), Χολέβα, Τσεκένη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Χατζηνικολάου, Κατραμάδου, Τσιγαρίδα, Παπαδάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Καλιαφεντάκη, Αντωνίου, Μίλε,  Παναγοπούλου, Σωτηροπούλου, Καυκιά.

Share this Post