Δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή οι Γυναίκες μας !! Πάμε να ισοφαρίσουμε την σειρά την Πέμπτη !!!

 

Δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή χθες οι Γυναίκες μας δίνοντας την ευκαιρία στο ΠΑΚ να προηγηθεί με 2-1 στις νίκες. Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος του δεν πάταγε καλά στο γήπεδο. Στη συνέχεια οι κοπέλες μας αφυπνίστηκαν, έβγαλαν χαρακτήρα στο γήπεδο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με 2-2 σετ δείχνοντας αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι το τέλος. Κάτι και που έκαναν χάνοντας το tie break στις λεπτομέρειες με 15-11.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάμε μόνο την ανατροπή και το χαρακτήρα αυτού του διαστήματος για οδηγό και πάμε μόνο για νίκη την Πέμπτη ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα την επόμενη Δευτέρα στο ΠΑΚ. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και έχει ακόμα δρόμο!

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-23, 25-21, 22-25, 24-26, 15-11)

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Δορμπαράκη, Παπαθανάση, Μαυράκου, Γρηγοράτου, Ιμπραχήμ, Πασιαλή (λίμπερο), Γεωργιάδη (λίμπερο), Κωτούλα, Διαμαντοπούλου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Τσιγαρίδα, Κατρή, Βασιλειάδη, Κατραμάδου, Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Υφαντή – Καττή (λίμπερο) Χατζηνικολάου, Αντωνίου, Παναγοπούλου, Σωτηροπούλου, Μίλε, Καυκιά, Κετρόι (λίμπερο).

Share this Post