Ψυχωμένη νίκη για τις Γυναίκες μας επί του ΠΑΚ !!! Την Δευτέρα τα … σπουδαία !!!

 

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχαν χθες οι Γυναίκες μας επί του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με 3-0 σετ στο δεύτερο παιχνίδι για τα play off του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο αφού σε περίπτωση ήττας ο αντίπαλος μας θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Όλες μας οι αμφιβολίες όμως έφυγαν μόλις είδαμε τα κορίτσια μας να μπαίνουν στο γήπεδο, αφού φαινόταν στα μάτια τους ότι η βραδιά θα ήταν δική τους. Έτσι αν και βρέθηκαν αρκετές φορές πίσω στο σκορ πάντα έβρισκαν τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν από το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στις κοπέλες μας που θα πάνε να ολοκληρώσουν το στόχο τους την Δευτέρα στο γήπεδο του ΠΑΚ.

Το παιχνίδι ήταν μια γιορτή για το βόλεϊ  με μία κατάμεστη και αθλητική κερκίδα με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας, γονείς και ανθρώπους του αθλήματος μας που έδωσαν μαθήματα για το πως θα πρέπει να είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Πολλά μπράβο σε όλους τους!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-0 (26-24, 25-22, 25-23)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Καλιαφεντάκη, Τσιγαρίδα, Παπαδάκη, Κατραμάδου, Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Χατζηνικολάου, Παναγοπούλου, Αντωνίου, Μίλε, Σωτηροπούλου, Καυκιά, Κετρόι (λίμπερο).

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Δορμπαράκη, Μαυράκου, Κωτούλα, Παπαθανάση, Ιμπραήμ, Πασιαλή (λίμπερο), Διαμαντοπούλου, Γρηγοράτου.

Share this Post