Σε φουλ ρυθμούς όλα μας τα τμήματα !!!

Σε φουλ ρυθμούς έχουν μπει πλέον όλα μας τμήματα μετά το ξεκίνημα και των ακαδημιών μας σήμερα! Τα πρωταθλήματα ξεκινάνε αρχές Οκτώβρη και έτσι η προετοιμασία μας για τη νέα περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι Γυναίκες μας έχουν μπει στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας  τους, αν και το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει στις 20 Οκτώβρη, αφού θέλουν να  είναι όσο πιο έτοιμες μπορούν ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στην καινούργια τους περιπέτεια.

Οι Νεάνιδες και Κορασίδες μας ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο νέο τους πρωτάθλημα και την διαρκή εξέλιξη τους  σε όλα τα επίπεδα. Το πρωτάθλημα τους θα ξεκινήσει  αρχές Οκτώβρη.

Το ίδιο ισχύει και για τις Κορασίδες 2 και 3 που έκαναν χθες και σήμερα τις πρώτες τους προπονήσεις για να  είναι ετοιμοπόλεμες, αρκετές  για τους πρώτους τους αγώνες, άλλες για τα πρώτα τους θετικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα τους.

Παγκορασίδες και Ακαδημίες ξεκίνησαν τόσο στο Πολύγωνο όσο και στο 7ο Κέντρο Νεότητας με το χτίσιμο των νέων μας ομάδων να ξεκινάει από μικρή ηλικία.

Οι Άνδρες μας έκαναν την πρώτη τους προπόνηση χθες και θα συνεχίσουν σε εντατικούς ρυθμούς με στόχο το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ξεκινάει 17/10.

Παίδες και Έφηβοι έχουν και αυτοί ξεκινήσει τον δικό τους μαραθώνιο θέλοντας να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στα φετινά τους πρωταθλήματα.

Το τμήμα Μη Ενεργών αθλητών και αθλητριών ξεκινάει και αυτό σήμερα με στόχο την διασκέδαση και την σωματική ευεξία μέσα από το άθλημα μας.

Να ευχηθούμε καλή σεζόν σε όλους και όλες με υγεία και επιτυχίες !!! Καλή  αγωνιστική χρονιά !!!

Share this Post