Πρεμιέρα με ήττα για τις Γυναίκες μας στο Ηράκλειο !!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στην πρεμιέρα τους στην Α2 εθνική κατηγορία, γνωρίζοντας την ήττα από την ΓΕ Ηρακλείου με 3-2 σετ. Η ομάδα μας είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και παρ’ ότι είχε τις ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα και να φύγει νικήτρια από το Ηράκλειο, δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Αρκέστηκε έτσι στον ένα βαθμό της ήττας απέναντι σε μία ομάδα που πάλεψε περισσότερο το παιχνίδι και δίκαια το κέρδισε.

Σίγουρα η ΓΕΗ είναι αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι και ήταν το πρώτο παιχνίδι μας σε μία καινούργια κατηγορία και σε μία δύσκολη έδρα, αλλά η ομάδα μας δεν έχει συνηθίσει στην ήττα και ούτε σκοπεύει να το κάνει. Συνεχίζουμε με υπομονή και πίστη στις δυνάμεις μας. Το ρόστερ μας είναι καλό και γεμάτο σε κάθε θέση και αργά ή γρήγορα η ομάδα μας θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΓΕΗ για τη νίκη και την γενική παρουσία που έχει, την οποία και ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Πολλά συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα που έπαιξαν στα ίσα ένα τόσο αμφίρροπο και δύσκολο αγώνα.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-19, 5-25, 25-18, 23-25, 15-5)

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μενδρινός – Προύφας): Αντωνακάκη, Περδικάκη, Δασκαλάκη, Καρουζάκη, Τρουλινάκη, Γεωργοπούλου, Μελικώνη (λίμπερο), Πολυμίλη (λίμπερο), Μαυράκη, Παπαδάκη, Χρηστάκη, Σεγρεδάκη, Κανδυλάκη, Μαννέ. ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Στρατίκη, Κατραμάδου, Τσιγαρίδα, Υφαντή (λίμπερο), Γιαννίκη (λίμπερο), Βακαλοπούλου, Αντωνίου, Καλιαφεντάκη, Παναγοπούλου, Κετρόι, Βασιλείου. Διαιτητές αγώνα : Καραπουλάκης, Κληματσίδα

Share this Post